Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολαύστε την μαγεία του Star Wars VR μέσα από ένα fan-made παιχνίδι (video)

Το franchise του Star Wars έχει προσφέρει κατά καιρούς κάποια μέτρια και κάποια αξιόλογα games, ωστόσο για τους fans των VR η γκάμα από τίτλους είναι σχετικά περιορισμένη, με τους ίδιους να ζητάνε κάτι παραπάνω.

Όπως φαίνεται την δίψα για το κάτι παραπάνω, έρχεται να καλύψει ένας developer, μέσα από μια fan-made έκδοση του Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast για VR. Ο “Jedi Outcast Fan Remake VR” όπως ονομάζεται στο Twitter κυκλοφόρησε ένα δικό του project που δεν αφορά ένα VR mod για το Jedi Outcast, αλλά ένα παιχνίδι εξολοκλήρου φτιαγμένο από το μηδέν. Όπως αναφέρει ο δημιουργός του, το παιχνίδι δεν προορίζεται για εμπορικό σκοπό, αλλά ως ένας πειραματισμός πάνω στην Unreal Engine 4.

Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε, ο developer έχει διαθέσιμο για λήψη ένα demo εντελώς δωρεάν, μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Patreon, όπου μπορείτε να υποστηρίξετε και το έργο του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*